Kimberley de Heer vindt ‘het Huisje’ reuze leuk!

Drie dagen per week is Kimberley de Heer in de bediening bij Huisje van de Zeeuw te vinden. De overige twee dagen  verdeelt de 22-jarige Lekkerkerkse tussen haar bezigheden in de keuken en school. “Ik werk inmiddels een jaar of zes in ‘het Huisje’”, vertelt Kimberley.

“De eerste twee jaar vanuit stage en daarna als dagbestedingsdeelnemer. Het is er reuze leuk. Vooral het bedienen vind ik mooi. Het is fijn om met de gasten om te gaan en ze het naar de zin te maken. Daarnaast heb ik het erg gezellig met mijn collega’s. En ja, soms is het hard werken. Vooral in de zomermaanden wanneer het terras vol zit.” Kimberley is zeer te spreken over het vernieuwde  en verfriste interieur van de lunchroom. “Dat is écht mooi geworden”, vindt ze.

In haar vrije tijd houdt Kimberley de Heer zich graag bezig met actief sporten. Ze is keepster van het eerste vrouwenelftal van voetbalvereniging Lekkerkerk en ze doet enthousiast aan hardlopen. Dit jaar liep ze zelfs haar eerste marathon in Rotterdam. Kortom: een bezig type!