Huisje van De Zeeuw is zonder twijfel het gezelligste en de meest bijzondere lunchroom van de Krimpenerwaard.
Onze medewerkers vinden het geweldig om u te verwennen met een heerlijk kopje koffie of thee met wat lekkers erbij, een drankje en een lunch om uw vingers bij af te likken (bij wijze van spreken dan!)

En hun glimlach: die krijgt u er gratis bij!

Onze glimlach krijgt u er gratis bij 🙂

Historie

Ooit woonde in dit pand Meester de Zeeuw, het hoofd van de Mulo in Lekkerkerk.

Later deed het karakteristieke gebouw dienst als ‘kleine zaal’ van Partycentrum Amicitia.

In het voorjaar van 2012 kwam er een nieuwe bestemming: Het gezelligste restaurant van de Krimpenerwaard en een lunchroom in samenwerking met Stichting Dagbesteding Krimpenerwaard.

Dagbesteding

De lunchroom van het Huisje van de Zeeuw wordt gerund door Stichting Dagbesteding Krimpenerwaard. Zij geeft via het aanbieden van dagbesteding extra structuur aan het leven van mensen met een verstandelijke beperking.

Daarbij sluit men aan bij de belevingswereld en ambities van iedere individuele deelnemer.

De deelnemers aan de dagbesteding krijgen waardering voor hun inspanningen en worden in staat gesteld om volwaardig mee te draaien in de samenleving. De medewerkers en vrijwilligers van de stichting zorgen voor een goede begeleiding en een juiste balans tussen inspanning en ontspanning.

Blije gasten

Bij Huisje van de Zeeuw werken vrolijke mensen die graag blije gasten zien. Met andere woorden: u zit hier goed! Ook als het gaat om wat we u serveren: veel streekgebonden producten van een uitmuntende kwaliteit.

Ons hele team wenst u een prettig verblijf toe in ons restaurant!